Zonder zorgen een auto huren

| |

Ik wil op vakantie graag mobiel zijn, ik wil kunnen staan en gaan waar ik wil en de afhankelijkheid van openbaar vervoer is buiten de grote steden in een ander land toch wel een ding. Bussen die maar 1 x per 2 uur rijden (of helemaal niet) en de betrouwbaarheid is tegenwoordig ook wel iets waar je rekening mee moet houden.

Voor al mijn reizen boek ik dus praktisch wel een huurauto. Zo bezocht ik vorige maand nog de prachtige Steiermark, het groene hart van Oostenrijk. Als je ieder jaar naar Tirol of het Salzburgerland reist dan is dit gebied in Oostenrijk echt een geheimtip. (andere keer meer daar gaat dit bericht namelijk niet over.)

Bij het huren van een auto is het tegenwoordig erg oppassen. Ik wil niet alle verhuurders over één kam scheren maar er zit gajes tussen. De trucs van deze verhuurders heb ik al een keer beschreven en kunnen een vakantie dan ook behoorlijk verpesten.

Als ik tegenwoordig een autohuur dan doe ik dat 9 van de 10 keer via Sunnycars. Dit is eigenlijk geen verhuurder maar een tussenpersoon welke goede deals kan maken met alle verhuurders. Met als groot voordeel dat zij ook weten of een verhuurder de boel belazerd. Daarom kan Sunnycars een soort van verzekering aanbieden zodat je in het geval van een schade geen kosten hoeft te maken. Je betaald normaal gesproken altijd een borg deze moet je (helaas) altijd betalen met je creditcard. Dat betekend dat je tijdens je vakantie niet over dat geld kunt beschikken.

Zorgeloos huren

Nu is er bij Sunnycars een nieuwe aanvulling, je kunt nu huren zonder een waarborg. De auto is wel iets duurder maar een creditcard is niet nodig en de borg ook niet. Op dit pakket kun je dan ook weer extra aanvullingen krijgen. zoals fast checkout. Dat zijn leuke extraatjes voor als je haast hebt. Wat ik zelf altijd wel fijn vind is het premium pakket. Je krijgt dan gegarandeerd een auto van maximaal 1 jaar oud en minder dan 25.000 kilometers op de teller. Dat geeft toch wat extra’s aan je vakantie.

Het geen Waarborgpakket kun je via Sunnycars boeken in Sicilië, Kroatië, Spanje, Curacao, veel Griekse eilanden en Portugal.

Vorige

A Sample Post with Comments

Blijf van mijn tas af!!

Volgende