Attracties op het vliegveld

| |

Stel je moet om 10 uur je hotel uit en je vlucht vertrekt past 12 uur later. Dan moet je toch die tijd op één of andere manier op een leuke manier doorbrengen. Dan kan tegenwoordig op steeds meer luchthavens. Wij zochten de meest bijzondere attracties voor je op.

Punta Cana Zwemmen voor vertrek

De Luchthaven van Punta Cana op de Populaire vakantiebestemming de Dominicaanse republiek heeft een heel leuk zwembad met uitzicht op de ladingsbaan. Ideaal dus om de tijd te verdoen en nog even te genieten van de Dominicaanse zon. Wie gebruik wil maken van de pool moet naar de VIP lounge in Terminal B. Na betaling van 50 US-dollar mag je naar binnen. Dat klinkt duur je krijgt er meer voor terug dan alleen een zwembad. Je mag namelijk zo lang blijven als je wilt en de drankjes en hapjes zijn inclusief. Niet vergeten je zwemkleding in je handbagage te stoppen.

Yoga op de luchthaven van Frankfurt

Op de luchthaven van Frankfurt zijn twee Yoga ruimtes. Hier kun je als passagier gratis gebruik van maken. De yoga ruimte in terminal 1 is heel bijzonder. Het goudkleurige dak, en een fijne zitbank van eikenhout geven de ruimte een rustplek op de luchthaven. De ruimte is dagelijks geopend tot 22 uur en te vinden bij pier Z op de derde verdieping.

Bier en powernaps in München

Airbrau - brouwerij op de luchthaven van Munchen

Hoe briljant is dit mannen? Een bierbrouwerij op een luchthaven. En dan lekkere biertjes met namen zoals Jetstream, Mayday en nog meer luchtvaart termen. De brouwerij heeft in totaal 8 soorten bier op de tap en de prijzen liggen op het zelfde niveau als een biergarten in Beieren. Daar kan Schiphol nog wat van leren. Ook voor een typische Duitse maaltijd kun je hier goed terecht. Wederom voor hele normale prijzen. Dat is dus typisch München.

Nog tijd over en zin in een dutje? Dan zijn de Napcabs iets voor je. Dit zijn slaapcabines met een klein bureautje. Deze cabines kun je huren voor 10 euro per uur. De cabines zijn volledig geluiddicht. Zet je wel je wekker?

Vorige

Mijn reisvoornemens voor 2019

autobaanvignet voor Oostenrijk – Voorkom hoge boetes

Volgende