Tanzania rondreis met afwisseling

| |

Een goede rondreis tanzania is een rondreis met een gezonde afwisseling. Vaak hoor je van mensen dat ze genoten hebben van de natuur en de adembenemende dieren, maar dat ze het na enkele dagen wel gezien hadden. dat komt omdat je heel snel went aan al het schoon en binnen enkele dagen niet meer onder de indruk bent. Op die momenten is het belangrijk dat je even afwisseling hebt met een andere soort natuur of met een expeditie naar de stad.

Op die manier wek je nieuwe interesses en ben je daarna weer klaar voor natuur of een safari. Bij het samenstellen van een Tanzania rondreis is het dan ook belangrijk om een goede afwisseling in te plannen. Ga ook even bij jezelf te raden over wat je interessant vindt en hoe lang je het volhoudt om in de natuur te zijn. Zodra je dit weet kun je namelijk makkelijker een gepaste reis samenstellen.

Tanzania rondreis met strand

Een van de meest populaire afwisselingen bij het boeken van een Tanzania rondreis is een strandvakantie in Zanzibar. Op dit prachtige eiland kun je gemakkelijk en snel een heerlijk hotel boeken en genieten van de parelwitte stranden. Ook biedt een eiland als Zanzibar een grote variëteit aan cultuur aan. Denk hierbij aan de prachtige stad Zanzibar die vol heerlijke restaurantjes zit en voorzien is van allerlei musea en muurschilderingen. Ook kun je op dit eiland een tripje maken naar kleinere dorpen, waar je met een medicijnman een ronde kunt maken en kunt kijken naar de mogelijkheden die de natuur allemaal biedt. Op die manier heb je een hele leuke afwisseling in korte tijd en kun je daarna weer door naar een nationaal park, zoals de Serengeti

Tanzania rondreis safariparken

Ben je een echte natuurgek en wil je vooral zoveel mogelijk prachtige natuurparken zien in Tanzania? Dan is het aan te raden om een rondreis te maken langs de mooiste en grootste parken van het land. Denk hierbij aan de Serengeti, de Ngorongoro en de Kilimanjaro. De afwisseling in die reis zit hem dan in de verscheidene soorten natuurgebieden die je ziet. Zo is de Serengeti ansich al een enorm divers gebied. Je zult er mangroves vinden, diepe jungles en grote uitgestrekte velden met moerassen.

De Kilimanjaro staat bekend om haar grote diversiteit klimaten. Dit komt door de enorme hoogteverschillen tussen de verscheidene kampen en de diverse natuur die hier omheen leeft. Het is in het geval van deze reizen belangrijk om goed voorbereid te Zijn op de verschillende klimaten en temperaturen. Zo mag je bijvoorbeeld niet zomaar de Kilimanjaro beklimmen, maar moet je hier samen met een gids de tijd voor nemen. Wees je er dan ook bewust van dat een Tanzania rondreis de juiste voorbereiding en bepakking vergt. Een goed gesprek met een Tanzania specialist is dan ook aan te raden voor je aan een dergelijke reis gaat beginnen.

Overnachtingen

Een van de grootste diversiteit kun je halen uit de manier waarop je overnacht het is natuurlijk leuk om elke avond in een andere plek te overnachten en hierbij ook te variëren tussen hotels en kampen. Op die manier maak je nog wat mee en zie je elke avond iets nieuws.

 

Voor een rondreis door Tanzania kijk je natuurlijk bij dé Tanzania Specialist!

Vorige

Black Friday bij de vakantie aanbieders (2019 deel 1)

Even terugkijken op 2019

Volgende